Projecte PECT Litoral Besòs Territori Sostenible

Descripció del projecte

Amb l'objectiu de convertir el territori Besòs en un pol d'activitat econòmica, recerca tecnològica aplicada, concentració de coneixement i innovació social al voltant de la sostenibilitat mediambiental, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l'Ajuntament de Badalona, la Universitat Politècnica de Catalunya-UPC, el Consorci del Besòs i la Fundació b_Tec participen en Projecte d'especialització i competitivitat territorial (PECT) Litoral Besòs Territori Sostenible. El projecte s'emmarca en la RIS3CAT i en el Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2010 i en l'estratègia Catalana ECAT 2020.

El PECT busca cohesionar el territori, construint una estratègia d'especialització conjunta a partir dels agents i actius existents al territori. A més, té entre els seus objectius potenciar la col·laboració i la transferència de coneixement entre les institucions de coneixement dels àmbits d'especialització de Salut i Agroalimentació i les empreses, per tal de connectar el sistema de R+D i el teixit productiu de l'àmbit.

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant, com un dels pols generadors de coneixement d'aquest territori i amb la voluntat d'atraure projectes d'alt valor afegit, que concentrin i fixin inversió i talent, es compromet a donar suport institucional a les operacions del PECT Litoral Besòs Territori Sostenible.

Presentació de projectes estratègics de coneixement i innovació del Barcelonès Nord. Presentació de Màrius Rubiralta, president del Consell Consultiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement i patró de la FHES

PECT Eix del Coneixement Besòs-Marina/Litoral. Presentació de Vicenç Perelló, Director Gerent de la FHES