La FHES i Badalona Serveis Assistencials comparteixen coneixements en la seva primera jornada conjunta en infermeria

Professionals de les dues organitzacions van presentar experiències innovadores i fórmules d'èxit

Un total de 120 professionals de la FHES i de Badalona Serveis Assistencials (BSA) van assistir el passat dimecres 7 de novembre a la primera trobada conjunta d'infermeria de les dues institucions, que va tenir lloc a l'Hospital de l'Esperit Sant. La sessió, organitzada per les dues Direccions d'Infermeria, tenia com a objectiu generar un espai de trobada on  compartir expertesa professional entre dos entorns hospitalaris amb cultures i sistemes organitzatius propis, però amb uns objectius en eficiència i qualitat similars.

El Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló, acompanyat dels Directors d'Infermeria dels dos centres, M Àngels Fernández, de la FHES, i Albert Monterde, de BSA, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents. La jornada va seguir amb la ponència "Infermeres i emocions, un maridatge ineludible", impartida per Isabel Quintana Sánchez, Responsable de l'Àrea d'Atenció Col·legial del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, que va ser acollida amb molt d'interès per tots els presents.

Tot seguit, professionals d'ambdós centres van presentar diverses experiències innovadores i casos d'èxit dels seus àmbits:

La voluntat dels organitzadors és celebrar  la trobada de forma periòdica per ampliar lligams de cooperació entre les institucions i posar en comú les noves fórmules d'èxit.

Compartir a Facebook Compartir a Twitter

Enllaços relacionats

El Director Gerent de la FHES, Vicenç Perelló, i els Directors d’Infermeria dels dos centres, M Àngels Fernández (FHES) i Albert Monterde (BSA), van rebre els assistents.