Serveis complementaris

Zones de descans

A cada Unitat d'Hospitalització hi ha una Zona de Descans per als pacients ingressats i els seus acompanyants. Feu-ne ús i eviteu estar als passadissos per garantir el confort dels malalts i facilitar les tasques dels equips assistencials.

Cafeteria

La Cafeteria està situada a la Planta 0. A l'entrada hi podreu consultar el menú del dia. Hi resta prohibida l'entrada dels pacients hospitalitzats.

Disposa de wifi gratuït.

Horari: De dilluns a diumenge de 8 a 22 h., tots els dies de l'any.

Màquines dispensadores de beguda i menjar

Disposeu de màquines dispensadores de begudes, cafès i snacks en diverses zones de l'Hospital.

Biblioteca de l'usuari

A les Zones de descans de les plantes d'hospitalització trobareu Biblioteques de l'usuari, amb llibres i revistes que podeu agafar de manera gratuïta. 

L'Hospital forma part de la Red Estatal de Bibliotecas para Pacientes per desenvolupar accions d'humanització i de promoció de la salut a través de la lectura.

Telèfon públic

Hi ha un telèfon a disposició del públic a la Sala d'Espera d'Urgències.

Wifi gratuït

Alguns espais comuns de l'Hospital disposen d'accés wifi gratuït per als usuaris.

Llits per a l'acompanyant

Els acompanyants dels pacients ingressats tenen la possibilitat de disposar d'un llit durant una o diverses nits, en funció de la disponibilitat de llits lliures en el moment de l'ingrés. Podeu informar-vos a Admissions.

Consulteu el fulletó informatiu

Aparcament

L'aparcament és extern i s'hi accedeix des del carrer. L'entrada es troba al costat del Servei d'Urgències i els vehicles també hi poden accedir per l'Avinguda de Mossèn Pons i Rabadà.

Disposeu de diferents tipus d'abonaments sobre els quals us podeu informar al Control de l'Aparcament, situat a la Planta -4.